Hissar Sundsvall

RING OSS - 060-584 40 14

Hissmodernisering

Vi moderniserar hissar i Sundsvall

Har ni en hiss, eller flera, som har några år på nacken? Istället för att riva ut en äldre hiss kan ni anlita oss för en modernisering av er hiss i Sundsvall. Det innebär att vi gör om hissen så att den passar in i er exteriör och interiör. Om ni önskar några speciella detaljer i inredningen av hissen, kan vi utföra det. Kanske vill ni ha en liten uppfällbar sittbänk eller spegel? Vill ni att hissdörrarna ska ta lite längre tid innan de stängs? Det ordnar vi.

Vilken modernisering önskar ni?

På vissa arbetsplatser kan det vara viktigt att göra om hissarna så att de passar bättre för just vad de ska fungera för. Några hissar kanske ska ha andra dörrar. Då byter vi ut dem. Andra kanske behöver anpassas för den övriga inredning som finns i fastigheten. Det kan vi också ordna. I princip finns det inga gränser när det kommer till modernisering av hissar i Sundsvall. Det bästa ni kan göra om ni funderar på en renovering av er hiss är att ta kontakt med oss för en kostnadsfri offert och berätta vad ni önskar er.

Föreslår bästa tänkbara lösning

Som oberoende leverantör är vi inte knutna till några specifika märken eller tillverkare, vilket ger oss fria händer att föreslå en riktigt prisvärd modernisering med bästa tänkbara produkter. Eftersom en fastighet ofta är beroende av fungerande hissar strävar vi alltid efter att minimera avstängningstiden vid våra moderniseringsarbeten.

Kontakta oss när ni behöver ombyggnation av era hissar i Sundsvall!

Så fina blir hissar som vi moderniserar i Sundsvall

Hissbyggarna TGS AB


Lötängsgatan 13
803 01 Gävle

060-584 40 14

[javascript protected email address]

556902-0786


Hissmodernisering

Hisservice


logo-image

Om Oss

Hissbyggarna hjälper er med allt från service, drift, ombyggnation, nybyggnation och beredskap.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Hissbyggarna TGS AB

Org nr: 556902-0786
Lötängsgatan 13
803 01 Gävle
Tel: 060-584 40 14

Hitta hit